image

Rólunk

Az Equilor Corporate Finance vállalati ügyfelek részére nyújt tanácsadási szolgáltatásokat növekedési terveik megvalósításához, továbbá finanszírozási igényük biztosításához, elsősorban tőkepiaci és banki megoldások révén.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalati tanácsadási részlegünk több mint két évtizede megbízható partnere a regionális vállalati szféra sikeres társaságainak. Tevékenységünk során az elmúlt években több jelentős tranzakcióban vettünk részt az energetikai szektortól az ingatlanfejlesztésen át a biztosításig, a kockázati- és magántőke típusú tranzakcióktól a szindikált finanszírozáson keresztül a tőzsdei bevezetésekig.

Pénzügyi és stratégiai tanácsadói munkánk révén számos nagy értékű tranzakció sikeréhez járultunk hozzá. Az elmúlt években több mint 10 milliárd forint értékű nyilvános vállalati kötvénykibocsátás szervezésében vállaltunk kiemelt szerepet, miközben számos zártkörű kötvénykibocsátás teljes körű lebonyolítására szóló megbízásnak is sikerrel tettünk eleget.

2010-ben az elmúlt évtized egyik legnagyobb magyar IPO-ját bonyolítottuk le, amely 2010-ben elnyerte a Budapesti Értéktőzsde ?Az év tőzsdei bevezetése? díját. Az Equilor szakértői pedig ?Az év csapata? díjban részesültek az aktív tőkepiaci jelenlét elismeréseként.

Szakembereink számos tranzakcióban segítették pénzügyi és stratégiai tanácsaikkal ügyfeleiket. Az alábbi számok hűen mutatják be eredményeinket:

  • 120 milliárd forint értékű részvénytranzakció,
  • 28 milliárd forint értékű direkt tőkebefektetés,
  • 40 milliárd forintnyi zártkörű részvénykibocsátás,
  • 20 milliárd forintnyi nyilvános és zártkörű kötvénykibocsátás,
  • 85 milliárd forint értékű szindikált finanszírozás zárult le sikeresen.

Equilor alapkezelő

Kiemelkedő hozamok alacsony kockázatvállalás mellett. Kezelt alapjaink a különböző kategóriákban rendre az élbolyan találhatóak a hozamok tekintetében. Ismerje meg alapjainkat!

Részletek

Tartós befektetési számla

Nyisson TBSZ számlát és takarítsa meg adójának 100%-át! 5 éves időszakot követően nyereségének teljes adóját megspórolhatja.

Részletek

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek