image

VÁLLALATOK ÉRTÉKESÍTÉSE ÉS FELVÁSÁRLÁSA

Az Equilor Corporate Finance segíti a vállalatok termék-, illetve szolgáltatás -portfóliójának felvásárlás útján történő bővítését, valamint igény szerint a menedzsment általi kivásárlások lebonyolítását.

Tevékenységünk vállalatfelvásárlás esetén magában foglalja a potenciális célpont vállalatok azonosítását és felkutatását, a célpont vállalat értékelését, a tárgyalási folyamat támogatását, valamint a vállalat átvilágításában és a finanszírozás megszervezésében való közreműködést.

Egy vállalat eladása, vagy a vállalatból történő kiszállási terv megszervezése komplex folyamat, ami szakmai tapasztalatot, széleskörű kapcsolatrendszert és piacismeretet igényel. Az Equilor Corporate Finance szakértői csapata gyakorlati tanácsokat ad ügyfeleinek a tranzakció strukturálása során, ami hozzájárul az eladási folyamat hatékony és sikeres végrehajtásához. Cégeladás esetén segítünk Önnek megtalálni a megfelelő vevőt és kialkudni a legelőnyösebb tranzakciós struktúrát és feltételeket, illetve vételárat.

A felvásárlás eredményességéhez hely- és piacismeretünk egyaránt hozzájárul. A teljes felvásárlási folyamatot gyakorlati tanácsokkal segítjük az első tárgyalástól egészen a tranzakció zárásáig.

Legyen szó felvásárlásról vagy eladásról, az Equilor Corporate Finance tanácsadói gyakorlati piaci tapasztalataikra alapozva megbízhatóan és magas színvonalon segítik a vállalatértékesítési folyamatot. Amennyiben kérdése van, vagy további információt szeretne a témában, kérjük keressen bennünket bizalommal!

Tartós befektetési számla

Nyisson TBSZ számlát és takarítsa meg adójának 100%-át! 5 éves időszakot követően nyereségének teljes adóját megspórolhatja.

Részletek

Equilor alapkezelő

Kiemelkedő hozamok alacsony kockázatvállalás mellett. Kezelt alapjaink a különböző kategóriákban rendre az élbolyan találhatóak a hozamok tekintetében. Ismerje meg alapjainkat!

Részletek

Valós idejű árfolyamok

Kövesse a legfrisebb devizaárfolyamokat, napi változásokat. Ne maradjon le semmiről! Velünk mindig képben lehet!

Részletek

EQUILOR KÖZÉP-EURÓPAI RÉSZVÉNYALAP

Az Equilor Alapkezelő egyik legsikeresebb terméke. Célja egy olyan részvény portfólió összeállítása a közép-európai régióból, amely felülteljesíti a CETOP indexet. 2017-ben az alap 16 versenytársa közül a legjobb teljesítményt nyújtja.

Részletek