• EQUILOR CORPORATE FINANCE

    EQUILOR CORPORATE FINANCE

    Újabb sikeres tranzakciós tanácsadás százmillió eurós nagyságrendű ügyletben

Az Equilor Corporate Finance vállalati ügyfelek részére nyújt tanácsadási szolgáltatásokat növekedési terveik megvalósításához, továbbá finanszírozási igényük biztosításához, elsősorban tőkepiaci és banki megoldások révén.

Büszkék vagyunk arra, hogy 25 éve a regionális vállalati szféra legsikeresebb társaságainak vagyunk megbízható partnerei. Az elmúlt években több jelentős tranzakcióban vettünk részt az energetikai szektortól az ingatlanfejlesztésen át a biztosításig, a kockázati- és magántőke típusú tranzakcióktól a szindikált finanszírozáson keresztül a tőzsdei bevezetésig.

Az Equilor Corporate Finance szakemberei nemcsak az eddig lebonyolított tranzakciók során szerzett tapasztalatuk, hanem stratégiai szemléletmódjuk, valamint nemzetközi kapcsolataik révén is a vállalati szektor megbízható partnerei.

finanszírozás

finanszírozás

Részletek
m&a tanácsadás

m&a tanácsadás

Részletek
tőkepiaci tranzakciók

tőkepiaci tranzakciók

Részletek
Vállalati pénzügyi tanácsadás

Vállalati pénzügyi tanácsadás

Részletek

Tartós befektetési számla

Nyisson TBSZ számlát és takarítsa meg adójának 100%-át! 5 éves időszakot követően nyereségének teljes adóját megspórolhatja.

Részletek

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek

szívesen segítünk!

Kérdése van a befektetésekkel kapcsolatban? Kollégáink örömmel segítenek!

visszahívást kérek